Esittely

Polestar Talli

Polestar Talli on vuonna 2006 perustettu yksityistalli, joka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla hyvien maastoreittien ympäröimänä Kuortaneen Länsirannalla, keskeisellä sijainnilla Etelä-Pohjanmaalla. Tallimme tarjoaa hevosellesi kokonaisvaltaista hoitoa lajista riippumatta. Myös silloin, kun et itse pääse paikalle.

Tallillamme ratsastaa aktiivisesti ja tavoitteellisesti kilpailevia ratsastajia, joille pyrimme tarjoamaan puitteet laadukkaaseen harrastamiseen. Asiakkailla mahdollisuus valmentautumiseen.

Onnellinen ja tyytyväinen hevonen/poni on meille tärkeintä.
Tallillamme asustaa myös muita pieniä eläimiä.Kaisu VästinsaloHevosen omistajana vuodesta 1989 alkaen ja kasvattajana vuodesta 1996 alkaen.
Kilpailin harrastusmielessä pääosin suomenhevosilla, mutta myös muilla vuosina 1996-2003. Koulua helppo A -tasolla, esteitä 100 cm ja kenttää 90 cm. 2010 luvun taitteessa verestin muistoja pikkukisoissa (heA, re 80cm ) ja valjakkoajoa vuosikymmenen loppupuolella.
Oriasematoiminta orien osalta on alkanut vuodesta 2010 liveoreilla. Vuonna 2019 suoritin siittola-avustajan koulutuksen ja rakennutin tallimme yhteyteen hyväksytyn keino-ja siirtoaseman.

Hevosalan voisiko sanoa, että moniosaaja. "Käsieni läpi" on kulkenut viidellä vuosikymmenellä tuhansia erityylisiä, -näköisiä, -ikäisiä ja -kokoisia hevosia eri käyttötarkoituksiin ja oppeja hakemassa.
Ja jokainen on myös opettanut jotain minulle.

Olen valmis tekemään töitä sekä sinun että hevosesi eteen kaikilla osaamisalueillani.

Ilkka VästinsaloTallin yleismies Jantunen, jolla hevoskokemusta vuodesta 2004 alkaen. Useimmiten Ile tavataan tallilla traktorin ratista tai korjaus/rakennus puuhista. Välillä hevosten koulutuksesta, ajosta ja treenauksesta. Ileltä sujuu tarpeen tullen myös kengitys. Omistanut muutamia hevosia, joista merkittävimmät tulokset suomenhevosori Pikku-Jätkän kanssa.


Tero RuismäkiOlen käyny tallilla alle kouluikäisestä alkaen. Teen vaihtelevasti kaikkia tallihommia esim. ilta- ja aamutalleja. Ajan paljon hevosia ja autan ajo-opetuksessa. Teen usein tallilla myös traktoritöitä.


Annika HaarajärviPyörinyt tallityttönä jo niin kauan, että meni laskuissa sekaisin. Tekee milloin mitäkin, pääasiassa aika kuluu kuitenkin Ransun kanssa tai kameran takana.


Henna PihlajaTallin koskenkorvalaisvahvistus, hevosen hoitaja. Pidän mm. tallilla siivoamisesta ja maastoilusta. Hauska ja helposti lähestyttävä tallityttö.


Linda Yli-KeteläMinä olen tiimin soinilainen vahvistus. Luonteeltani olen iloinen ja tulen kaikkien kanssa toimeen.

Eerika Yli-NiskalaAloitin hevosharrastuksen vuonna 2017 ja Polestarilla syksyllä 2021. Olen pääasiassa ponien hoitaja ja teen tallitöitä ym.

Jonna MöykkymäkiOlen aina pitänyt hevosista/poneista, ja haaveillut tallihommien tekemisestä. Viime syksynä aloitin Polestar tallilla käymisen kaverini Eerikan kanssa. Yleensä siivoilen tallilla, hoidan enimmäkseen hoitohevosia ja -poneja.
© Polestar Talli
Länsirannantie 584, 63130 Mäyry
kaisu.vastinsalo@outlook.com | 040-5069057

Webdesign © Valokuvaus Tuulia N 2020 - www.tuulian.net