Referenssit
» Vihtori kantakirjaus ajettavuudella Kiuruvedellä II-palkinnolla

Pisara Vihtori on v. 2012 syntynyt suomenpienhevosori. Vihtori oli Kaisun treenattavana ja valmisteltavana kantakirjaukseen v. 2016. 4-vuotiaana pienhevosena riitti ajettavuuskokeen suorittaminen, minkä harjoitteluun varattiin pari kuukautta aikaa. Vihtori oli aiemmin ajolle opetettu mutta siitäkin oli ollut jo pidemmän aikaa taukoa. Kaisu sai kun saikin leivottua Vihtorista kelpo kärryponin! Jalostusarvostelu Kiuruvedellä meni hyvin ja saimme kotiin II palkinnon ktk-oriin. Kysyin Kaisua valmistelemaan Vihtoria, koska tiesin hänellä olevan paljon kokemusta oreista ja se kuuluisa maalaisjärki tekemisessä mukana.
-Mari Mattila, Rauma
» Ruukin 4-v laatuarvostelukarsinta 2017 - 3/13, paras estehevonen
» kantakirjaus ajettavuudella Ypäjällä II-palkinnolla, laukka 9

Mutkatonta ja asiantuntevaa toimintaa. Tapahtuu eikä vaan suunnitella.
- Kuoppalan Humu, Siikajoki
Olemme luottaneet Kaisuun ja hänen tiimiinsä hevosemme kanssa jo vuosien ajan. Kaikki sujuu sovitusti, hevosta hoidetaan viimeisen päälle ja tulokset puhuvat puolestaan. Yhteistyö tulee varmasti jatkumaan myös tulevaisuudessa!
-Marjaana Ilola, Säkylä
» Ypäjä 4-v laatuarvostelufinaali 2017 - 2/29, paras 4v. tamma
» Ruukin 4-v laatuarvostelukarsinta 2017 - 1/13, paras askellajihevonen

Topaasin vein Polestar Tallille satulaan totutettuna ja kotiin se palasi 2017 4v laatuarvostelun parhaana tammana ja kokonaiskisan kakkosena. Infoa sain kotiin säännöllisesti miten on mennyt ja suunnitelmista jotka toteutui. Hoito oli yksilöllistä juuri tamman tarvitsemaa. Apua olen saanut myös koulutuksen jälkeen kotiinkin aina tarvittaessa kellonajasta riippumatta. Topaasin varsoessa sain tukea aamuyöllä puhelimitse. Ehdottomasti loitte mulle hevoshistorian tähän asti ikimuistoisimmat kokemukset, laatuarvosteluineen sekä varsan myötä.
-Sofia Ranta, Uusikaupunki
2014 syntynyt Suomenhevosori Constaapeli on ollut useampana vuonna Kaisun tarkan silmän alla täysihoidossa ja treenissä, mm. laatuarvostelukarsintaan valmistelu lyhyessä ajassa ja siitä paikka finaaliin. Lyhyesti tiivistettynä Kaisu on ollu pelastaja minulle sekä hevoselle. Täällä on hoidettu kuntoon niin ruokinta, treenit, kengitys, kuin lihashuoltokin eli kokonaisvaltainen hevosen hyvinvointi on tärkeintä. Täällä myös orinkäsittely ja hevosenlukutaito täysi kymppi, listaa voisi jatkaa. Kaisulla on silmää ja hyvä tiimi, luotan häneen jatkossakin.
Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen!
- Miia Yliaho, Lohja
Minulla oli ongelmia tuolloin 3-vuotiaan suomenhevosorini kanssa ja Kaisu Västinsalon kanssa sovimme, että hakee ystävällisesti Ypäjän reissullaan pojan heille koulutukseen. Valo oli Kaisun ja Beedan opissa 1,5 kk ja esiintyi myös laatuarvostelukarsinnoisa. Olin hyvin tyytyväinen Kaisun ja tiimin ammattitaitoon ja kommunikaatiokykyyn omistajan kanssa! Veisin koska vain uudelleen hevoseni Kaisulle!
-Minka Kontunen, Jokioinenkuva © Anniina Katajala

Ostin Kaisulta ponin, hevoskokoisen neljävuotiaan ponin huhtikuussa 2016. Elämäni aikana olen neljä kertaa tehnyt hevoskauppoja, ja vaikka kaikki sujuvia ovat olleetkin, niin ehdottomasti helpoin ja yksinkertaisin kauppa käytiin Kaisun kanssa! Kokeilu saatiin helposti sovittua, vaikka olimme tulossa kokeilemaan Bellezza di Nottea satojen kilometrien päästä. Kokeilutilanne sujui ongelmitta ja hevosen esittely oli ammattimainen. Saimme omassa rauhassa miettiä ostopäätöstä, ja kun päätös ostotarkastukseen viemisestä oli tehty, sujui kaikki nopeasti ja jouhevasti niin, että meillä oli poni tallissa alle viikossa kokeilusta. Jälkikäteen Kaisu on tarvittaessa ollut kasvattinsa tukena ja kannustanut kisoissa joko paikanpäällä, tai kotisohvalta. Kiitos Kaisu!
- Saima Alitalo
Lämpimästi suosittelen Kaisua kaikille tammanomistajille. Kaisu tekee kaikkensa saadakseen tamman kuin tamman tiineeksi ja ottaa vaikeasti tiinehtyvät tammat ammatillisina haasteina. Kaisu panostaa tamman hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti huomioiden mm. myös ruokinnan ja lisäravinteiden tarpeen. Tämän ammattilaisen hoidossa ei sinun tarvitse murehtia tammasi puolesta
-Kaisu Mäki, Seinäjoki
Tarvitsin iäkkäälle tammalleni luotettavaa ammattitaitoa tiineyttämiseen ja Kaisun siemennyksestä tamma oli ekaan kiimaan tiine. Paikkaa valitessa myös hevosten maalaisjärkevä, hyvä hoito on minulle erittäin tärkeää.
-Virva Hakala, Nurmes
Tarvitsimme 3-vuotiaalle puoliveritammallemme lisäopetusta valjakkoajoon. Yhteistyö Kaisun kanssa sujui hyvin. Saimme säännöllisesti videoita ja viestejä hevosen edistymisestä. Meillä oli mahdollisuus myös itse käydä ajamassa halumme mukaan. Hevosen kotiin palattua ei ollut enää niitä ongelmia, joita lähdettiin korjaamaan. Hevonen on nyt tyynempi ja yhteistyökykyisempi. Kengityskin sujui ensimmäistä kertaa hyvin ilman rauhoitusta kotiin paluun jälkeen. Löysimme myös jatkoa ajatellen läheltämme hyvän paikan mihin viedä tammamme siemennettäväksi ja tiineystarkastuksiin.
Pirjo Mäkelä, Ähtäri
Ostin nykyisen hevoseni Kaisulta noin pari vuotta sitten. Rewizor oli Kaisulla välityksessä ja kaikki kauppaan liittyvä sujui sovitusti. Kaupassa oltiin joustavia ja kaikista asioista ja mahdollisuuksista keskusteltiin avoimesti. Voin lämpimästi suositella Kaisua.
-Essi Kansikas, Mäntsälä
Kaisu opetti shetlanninponini Tanyan ajoponiksi syksyllä 2013. Meillä oli takana onnettomuus jonka aiheuttamista traumoista Kaisu auttoi sekä ponin että omistajan selviämään. Olen tyytyväinen ja suosittelen!
- Seija Paananen, Kuortane
Tallin toiminta on avointa, opetusta/opetusmetodeja pääsee milloin vain seuraamaan ja myös itse siinä rinnalla oppimaan. Hevosen hoidossa ei voi huijata, jos vastassa on aina iloinen ja hyvinvoiva hevonen niin tällöin tietää että hevosta on hoidettu ja treenattu ajatuksella vaikka omistaja kävisi harvemmin ja asuisi kaukanakin.
-Essi Marjeta, Oulu
t. Katallin Prisilla


» Ypäjän 3-v laatuarvostelufinaali 2017 - 4/22, paras 3v. tamma

3-vuotias tammani Katallin Prisilla oli Kaisulla elokuun 2018 valmisteltavana Ypäjän laatuarvostelufinaaliin ja astutettavana Rannan Ruhtinaalla. Hiukan nauratti, kun Kaisu sanoi että tavoitteena tiine tamma ja laatarivoitto. No ei se kauas jäänyt, 4. sija, paras tamma, ja 2019 heinäkuussa syntyi tammavarsa.
Virva Hakala, Nurmeso. Kuukson Kipinä

om. Linda Lamberg
» Perho 3-v laatuarvostelukarsinta 2018 - 4/19, estekokeen paras 3 v
» Ypäjä 3-v laatuarvostelufinaali 2017 - 6/23t. Saalin Hilma

(s. 2013, om. Jenni Salmi)
» Ypäjän 3-v laatuarvostelufinaali 2016 - 1/28, paras estehevonen, paras tamma
» Perhon 3-v laatuarvostelukarsinta 2016 - 3/19, paras estehevonen© Polestar Talli
Länsirannantie 584, 63130 Mäyry
kaisu.vastinsalo@outlook.com | 040-5069057

Webdesign © Valokuvaus Tuulia N 2020 - www.tuulian.net