text

« Edelliselle sivulle

Silent Memory

Myynnissä!Suomalainen ratsuponi, ruuna, synt. 5.6.2007
Kasvattaja: Kaisu Västinsalo ja Eino Jaskari
Omistaja: Emmi Tolonen
i. Heartbeat - e. Frozen Fire - ei. Lados BRD

Kaikki sukutiedot sukupostista - Emälinjan tuotanto

Ocd vapaa kasvuhäiriötön luusto

         

Kantakirjaus

27.3.2010 - Ypäjä - II-palkinto
Hyvinkehittynyt ja ryhdikäs ori, joka saisi olla jalompi. Sillä on suuri pää, hyvänmuotoinen, leveä kaula. Sillä on hyvä lapa ja lihaksikas lautanen. Säkä on lyhyt. Jaloissa on riittävä luusto. Nivelet ovat hieman pienet. Kaikissa jaloissa on vennot vuohiset ja takakaviot ovat pystyt. Liikkeet ovat melko suorat. Käynti on energistä, mutta lyhyttä. Ravi on tasapainosta ja tahdikasta.

Eläinlääkärin tarkastus: Yleinen terveydentila: Ei huomauttamista (8). Luonne: Ei huomauttamista (8).

Irtohypytyskoe: Tekniikka ja kyky: Oriilla on hyvä etujalkojen tekniikka, jossa polvet nousevat hyvin. Takajalkojen tekniikka on hyvä ja ori avaa hyvin takaa ja käyttää selkäänsä hyvin. Eteenpäinpyrkimys on tänään puutteellinen. Luonne ja yleisvaikutelma: Ori on maltillinen, mutta epäröivä. Tänään se ei keskittynyt tehtäväänsä, mutta poni vaikuttaa kuitenkin kyvykkäältä.

Askellajit: Käynti: Puhdasta ja aktiivista, mutta voisi olla matkaavoittavampaa. Selkä on jännittynyt. Ravi: Tahdikasta, tasapainoista ja melko aktiivista. Laukka: Rytmikästä ja tasapainoista. Pyöreä, jäntevä, hyvä estelaukka. Luonne ja yleisvaikutelma: Positiivinen ja tasapainoinen ori.

Tallikäyttäytyminen: Ei huomautettavaa (8).

Hyvinkehittynyt ja sopusuhtainen poni, joka on perimältään 3/4 hevonen (säkäkorkeus nyt 150 cm). Ori hyväksytään esitarkastuksessa ja palkitaan nuorten ponien II palkinnolla.Saavutukset

2010 - Kyvyt Esiin-estefinaali (3v) Riihimäki 2/12

Webdesign © Valokuvaus Tuulia N 2016 - www.tuulian.net

© Ratsastus- ja valmennustalli Polestar
Länsirannantie 584, 63130 Mäyry
kaisu.vastinsalo@outlook.com | 040-5069057